Renhorn hårspännen - två stycken (Fraktfritt)

  • 69 kr

Till den som verkligen spritter av julstämning vill vi rekommendera dessa underbara, små renhorn i filt! Hornen är dekorerade med glitterbollar.

Denna vara är tyvärr slut. Genom att du trycker på knappen får jag veta att det finns ett intresse för produkten och kommer då genast försöka beställa hem fler exemplar. Om jag lyckas få tag på fler exemplar kommer jag kontakta dig så fort varan finns på hyllan igen. Givetvis binder du inte upp dig att köpa något och aviseringen är så klart helt kostnadsfri.

Allt gott!
Mr Humblebee

Dela

Till den som verkligen spritter av julstämning vill vi rekommendera dessa underbara, små renhorn i filt! Hornen är dekorerade med glitterbollar och silversnöre och sitter på varsitt hårclips. Gulligare ren får man leta efter!

Från 3 år pga smådelar

Design: Global Affairs, Nederländerna

______________________________________

Global Affairs – ett etiskt företag baserat i Nederländerna – samarbetar med små tillverkare i Kina och Indien. De inspekterar och hälsar regelbundet på hos tillverkare och anställda för att garantera sig om att arbetsförhållandena är bra, att barnarbete inte förekommer, att alla anställda behandlas med respekt och att de har en lön som de kan försörja sig på. De flesta av Global Affairs produkter är handgjorda och de eftersträvar en miljömässigt hållbar produktion.