Nötknäpparen

  • 99 kr

E.T.A Hoffmans Nötknäpparen är både en älskad julsaga och en älskad julbalett. Här kommer både balett och saga i ett paket. Följ med Clara när hon dansar.

Denna vara är tyvärr slut. Genom att du trycker på knappen får jag veta att det finns ett intresse för produkten och kommer då genast försöka beställa hem fler exemplar. Om jag lyckas få tag på fler exemplar kommer jag kontakta dig så fort varan finns på hyllan igen. Givetvis binder du inte upp dig att köpa något och aviseringen är så klart helt kostnadsfri.

Allt gott!
Mr Humblebee

E.T.A Hoffmans Nötknäpparen är både en älskad julsaga och en älskad julbalett. Här kommer både balett och saga i ett paket. Följ med Clara när hon dansar på tåspetsarna med sin nötknäppare. Undan råttkungen, in i sockerfens rike och runt de levande polkagrisgubbarna.

På julafton får Clara en väldigt speciell present - en nötknäppare i trä, som visar sig ha magiska egenskaper. Följ med på ett fantastiskt äventyr i denna vackert illustrerade julsaga.

Ålder: 3-6 år.
____________________________________________

Tyckt om boken:

"Nötknäpparen av Valeria Docampo har de mest fantastiskt ljuvliga illustrationer. Det är som en karamell och den passar 3-6 år men även "suckers" (som jag) för klassiker, julsagor och magiska illustrationer"
Gustavs bokhylla