Liten Adventskalender som julkort - Himmelska julbageriet (Fraktfritt)

  • 49 kr

Underbart julkort som också är en adventskalender. Kortet är dubbelvikt och på utsidan finns en adventskalender där mottagaren kan öppna en lucka om dagen.

Denna vara är tyvärr slut. Genom att du trycker på knappen får jag veta att det finns ett intresse för produkten och kommer då genast försöka beställa hem fler exemplar. Om jag lyckas få tag på fler exemplar kommer jag kontakta dig så fort varan finns på hyllan igen. Givetvis binder du inte upp dig att köpa något och aviseringen är så klart helt kostnadsfri.

Allt gott!
Mr Humblebee

Dela

Underbart julkort som också är en adventskalender. Kortet är dubbelvikt och på utsidan finns en adventskalender där mottagaren kan öppna en lucka om dagen fram till jul.

Skriv din hälsning på insidan av kortet och stoppa ner kalendern i det medföljande kuvertet och skicka det till en vän som väntar på julen.

Storlek ca 17 x 12 cm.

___________________________________

Den här varan är Fjäderlätt, vilket innebär att frakten är gratis. Du kan välja fler saker från kategorin Fjäderlätt och då få alla sakerna levererade utan fraktkostnad (fraktkostnaden dras av i kassan) . Om du däremot vill köpa både Fjäderlätta saker och andra saker är det fraktfritt om du handlar för över 599 kr. Annars kostar frakten 49 kr som vanligt. 

Allt gott!
Mr Humblebee