God Jul - Pysselbok med adventskalender och klistermärken

  • 79 kr

Det här är en stämningsfull julpysselbok med över 800 klistermärken. Med den här boken kommer få fullt upp med roliga uppgifter. Här finns också en kalender.

Denna vara är tyvärr slut. Genom att du trycker på knappen får jag veta att det finns ett intresse för produkten och kommer då genast försöka beställa hem fler exemplar. Om jag lyckas få tag på fler exemplar kommer jag kontakta dig så fort varan finns på hyllan igen. Givetvis binder du inte upp dig att köpa något och aviseringen är så klart helt kostnadsfri.

Allt gott!
Mr Humblebee

Dela

Det här är en stämningsfull julpysselbok med över 800 klistermärken. Med den här boken kommer få fullt upp med roliga uppgifter som till exempel att fylla tomtens säck med klappar, bygga tokiga snögubbar, dekorera en julgran, fylla nallebageriet med pepparkakor och mycket mer. 

Här finns också en julkalender där man sätter in ett nytt klistermärke varje dag!

Så här tycker de som provat:

"Skoj pysselbok med många klistermärken. Varje sida innehåller julbilder som man sedan dekorerar med fina klistermärken. Ex vinterlandskap där man klistrar in pingviner, jultomteverkstan behöver nissar och paket, granen ska dekoreras, snögubbarna behöver kläs. Tycker den passar barn 4-10 år. Fint arbetad bok."