Julklappspåse (mellan) - Klassisk jul

  • 49 kr

En härlig påse som du kan lägga dina presenter i. Antingen lägger du bara lite silkespapper löst över dina gåvor och lämnar över dem i den fina påsen.

Denna vara är tyvärr slut. Genom att du trycker på knappen får jag veta att det finns ett intresse för produkten och kommer då genast försöka beställa hem fler exemplar. Om jag lyckas få tag på fler exemplar kommer jag kontakta dig så fort varan finns på hyllan igen. Givetvis binder du inte upp dig att köpa något och aviseringen är så klart helt kostnadsfri.

Allt gott!
Mr Humblebee

Dela

En härlig påse som du kan lägga dina presenter i. Antingen lägger du bara lite silkespapper löst över dina gåvor och lämnar över dem i den fina påsen eller också slår du in dem med fint papper och band och lämnar över allt samlat i påsen. 

På påsen står det Christmas. På ena sidan är texten skriven med guldskrift och på andra sidan med röd text. På taggen som hänger på påsen står det "It´s the most Wonderful time of the year". På baksidan av denna etikett kan du skriva din egen hälsning.

Påsen har ett rött, räfflat sidenband som handtag.

Storlek: Höjd ca 26 cm x Bredd ca.33 cm x Djup ca 14 cm