Julgranar - Julgirlang med gulddetaljer

  • 129 kr

Här finns 9 stora pappersgranar i styvt papper redo att smycka t.ex. en dörröppning eller en vägg. Här finns tre vackra granar som sprider värme och glädje.

Denna vara är tyvärr slut. Genom att du trycker på knappen får jag veta att det finns ett intresse för produkten och kommer då genast försöka beställa hem fler exemplar. Om jag lyckas få tag på fler exemplar kommer jag kontakta dig så fort varan finns på hyllan igen. Givetvis binder du inte upp dig att köpa något och aviseringen är så klart helt kostnadsfri.

Allt gott!
Mr Humblebee

Dela

Här finns 9 stora pappersgranar i styvt papper redo att smycka t.ex. en dörröppning eller en vägg. Här finns tre vackra granar som sprider värme och julstämning.

Granarna är ca 2 dm höga och det följer med ett mörkgrönt sidenband som är 4 meter långt. Varje gran har hål bland grenarna och tanken är att du trär. igenom snöret genom alla granar och hänger upp dem där de passar.

Granarna har samma tryck på både fram- och baksida och det finns tre olika granmotiv. Linjerna i bilderna är förstärkta med guldfärg på ena sidan för en extra lyxig känsla.