Fin dörr och tillbehör till Nisse

  • 179 kr

En nissedörr är inte bara en söt inredningsdetalj utan även en magisk port där endast fantasin sätter gränser. Låt en nisse flytta in hemma hos dig! Plötsligt d

Denna vara är tyvärr slut. Genom att du trycker på knappen ovan får jag veta att det finns ett intresse för produkten och kommer då genast försöka beställa hem fler exemplar. Om jag lyckas få tag på fler exemplar kommer jag kontakta dig så fort varan finns på hyllan igen. Givetvis binder du inte upp dig att köpa något och aviseringen är så klart helt kostnadsfri.

Allt gott!
Mr Humblebee

En nissedörr är inte bara en söt inredningsdetalj utan även en magisk port där endast fantasin sätter gränser. Låt en nisse flytta in hemma hos dig! Plötsligt dyker den magiska dörren upp någonstans i hemmet-en dörr som bara kan öppnas utav nissar.

Här finns en fin Nissedörr och 6 andra tillbehör i polyresin. Det som medföljer i förpackningen är dörr, lykta, stege, grötfat, katt, säck & tofflor.

Kanske kommer du på fler saker som Nissen kan behöva? Du gör dem lätt själv med hjälp av t.ex. trolldeg. En mysig sysselsättning för stora och små.

Storlek: Dörren är 14,8x1,3x9,4cm. De andra delarna är ca 2-4 cm styck.