Adventskalender du fyller själv - Rapunzel

  • 199 kr

En fantastik adventskalender i form av Rapunzels torn, där du själv fyller kalendern med innehåll. Här viker du själv ihop de små lådorna.

Dela

En fantastik adventskalender i form av Rapunzels torn, där du själv fyller kalendern med innehåll.

Här viker du själv ihop de små lådorna och är med och utformar kalendern som du själv vill ha den. Det medföljer 24 små lådor av högkvalitativ, färgad och robust kraftkartong som tillsammans bildar de små tegelstenarna som bygger prinsessans torn, när du har vikt ihop dem.

En helt unik kalender som blir något alldeles extra. Du monterar enkelt ihop kalendern och du kan sedan använda den om och om igen, i många år.Den här kalendern är inte bara en adventskalender, den är också en vacker prydnad.

Kalenderns storlek när den monteras: 46x12x13 cm. 

Lådornas storlek: 48 x 44 x 72 mm och 48 x 44 x 55 mm 12x var.

Du behöver inte fylla askarna med saker. Det kan istället vara en liten lapp med en gåta, några snälla ord eller en liten biljett som löses in mot en mysig filmkväll hemma med valfri film och popcorn.

Om du vill ha små saker att lägga i lådorna har jag mycket att välja på i min butik. Här har jag samla en mängd små saker som du kan lägga i kalendern. Många av dem går att dela upp mellan flera "luckor" vilket gör att du kan täcka upp många dagar med inköp av några få saker:

Innehåll till adventskalendern