Adventskalenderpåsar som du fyller själv - Julens vackra ting

  • 149 kr

En fantastik adventskalender i form av små påsar som du själv fyller med innehåll. Skapa din alldeles egna julkalender av 24 ljusa kraftpapperspåsar.

Denna vara är tyvärr slut. Genom att du trycker på knappen får jag veta att det finns ett intresse för produkten och kommer då genast försöka beställa hem fler exemplar. Om jag lyckas få tag på fler exemplar kommer jag kontakta dig så fort varan finns på hyllan igen. Givetvis binder du inte upp dig att köpa något och aviseringen är så klart helt kostnadsfri.

Allt gott!
Mr Humblebee

Dela

En fantastik adventskalender i form av små påsar som du själv fyller med innehåll. 

Skapa din alldeles egna julkalender av 24 ljusa kraftpapperspåsar med ett härligt tryck. Du märker själv upp påsarna med de medföljande nummerklistermärkena. 

I förpackningen ingår:

  • 24 fina papperspåsar som är 14x22 cm
  • Nummerklistermärken från 1-24
  • Klädnypor att stänga påsarna med

Du behöver inte fylla påsarna med saker. Det kan istället vara en liten lapp med en gåta, några snälla ord eller en liten biljett som löses in mot en mysig filmkväll hemma med valfri film och popcorn.

Om du vill ha små saker att lägga i påsarna har jag mycket att välja på i min butik. Här har jag samla en mängd små saker som du kan lägga i kalendern. Många av dem går att dela upp mellan flera "luckor" vilket gör att du kan täcka upp många dagar med inköp av några få saker:

https://mrhumblebee.se/till-adventskalendern