Adventskalender - Snällkalendern (säljs till förmån för Friends)

  • 79 kr

Mr Humblebee är i år stolt partner till Friends och vill därför presentera årets Snällkalender. En julkalender med snälla handlingar för både barn och vuxna.

Denna vara är tyvärr slut. Genom att du trycker på knappen får jag veta att det finns ett intresse för produkten och kommer då genast försöka beställa hem fler exemplar. Om jag lyckas få tag på fler exemplar kommer jag kontakta dig så fort varan finns på hyllan igen. Givetvis binder du inte upp dig att köpa något och aviseringen är så klart helt kostnadsfri.

Allt gott!
Mr Humblebee

Dela

Mr Humblebee är i år stolt partner till Friends och vill därför presentera årets Snällkalender  – En julkalender med snälla handlingar för både barn och vuxna

I år lyfter Friends fram barnens röst och bakom varje lucka finns en god handling skriven av ett barn. Se barnens idéer som förslag att inspireras av och gör din egen tolkning!. Tänk så härligt om alla människor gjorde en god gärning varje dag fram till jul - Det är verkligen en härlig tanke. 

Snällkalendern är i A4-format med två utvikbara flikar vilket gör att du kan ställa upp den på ett bord eller en byrå. När du köper kalendern går hela pengen för kalendern (ex. moms) direkt till Friends arbete mot mobbning.

Kreatörsduon Mrs Mighetto står bakom illustrationerna i kalendern och de har skapat ett riktigt konstverk som kommer pryda sin plats ända fram till jul.