Mina första år - Illustrationer av Elsa Beskow

  • 249 kr

De första åren i ett barns liv innehåller så många oförglömliga saker. Samla och skriv ner allt det minnesvärda i en fin bok till ditt barn – eller barnbarn.

Denna vara är tyvärr slut. Genom att du trycker på knappen får jag veta att det finns ett intresse för produkten och kommer då genast försöka beställa hem fler exemplar. Om jag lyckas få tag på fler exemplar kommer jag kontakta dig så fort varan finns på hyllan igen. Givetvis binder du inte upp dig att köpa något och aviseringen är så klart helt kostnadsfri.

Allt gott!
Mr Humblebee

De första åren i ett barns liv innehåller så många oförglömliga saker. Samla och skriv ner allt det minnesvärda i en fin bok till ditt barn – eller barnbarn. "Mina första år" är illustrerad med Elsa Beskows välkända och älskade bilder. Här kan du berätta kort eller långt, dela glada minnen och pränta ner roliga saker som barnet sagt. Här finns även utrymme för foton och teckningar. Boken är uppdaterad för att passa alla tänkbara familjer och nytt i den här utgåvan är också intervjusidorna i slutet av boken. Där finns frågor som kan ställas till barnet med jämna mellanrum och där svaren blir roliga att läsa och jämföra senare i livet. En minnesbok att skapa och läsa tillsammans. Och en kär bok att återvända till.

Boken har 64 sidor.

___________________________________

Tyckt av de som läst:

"Så fin bok att skriva i om barnets första 2-3 år. Fint upplägg och relevanta frågor. Kanske lite mindre plats för foton än vad jag hade förväntat mig, men foton har man ju så mycket av ändå."
Frida

"Uppskattad bok av min dotter som bor utomlands Fina bilder gott om plats att skriva och sätta in egna bilder"
Marie E

"Jättefin första bok om bebisen, guld värd att ha för att kunna läsa om alla små gulliga saker man glömmer så lätt. En otroligt fin present till en nybliven förälder också!"
Emina

"Jättefin och mysig bok med fina illustrationer! Relevanta saker att skriva om i boken. Denna kommer bli ett fint minne i framtiden :)"
Heidi 

"En fantastiskt vacker bok🥰"
Birgitta

"Vackra illustrationer!"
Ana

"Superfin bok! Rekommenderar starkt till barnfamiljer."
Alexandra

"Jag är mycket nöjd med mitt köp och tycker att den fick med allt man kan önska sig. Jag letade länge och noga innan jag bestämmer mig för denna. Helst hade jag velat titta i den innan köp. Men tycker du om Elsa Beskows motiv så är denna ett klockrent köp! ♡"
Madelene

"Jättefina, vackra illustrationer och roliga samt givande ”frågor”/ berättelser. Mer stilren och klassisk än övriga alternativ (köpte 5 olika och valde denna)"
Anna