Inbjudningskort, Feer (Fairies) - 8 st från Djeco

  • 69 kr

Superfina inbjudningskort i form av feer. I sina olika härliga färger kommer dina kalasinbjudningar imponera på dina kompisar. Inbjudningskorten är figurskurna

Superfina inbjudningskort i form av feer. I sina olika härliga färger kommer dina kalasinbjudningar imponera på dina kompisar. Inbjudningskorten är figurskurna och har både vingar och eleganta klänningar. Förpackningen innehåller 8 st inbjudningskort med kuvert och ett ark med stickers.  Inbjudningskorten har två av varje motiv och du använder klistermärkena för att göra korten extra fina och som en liten försegling när du stänger igen inbjudan.

Från 3 år. 

Förpackningsstorlek: 16,5 x 23 cm.

Här finns andra inbjudningskort (pirater) 

Från Djeco.

_____________________

Djeco har vackra leksaker, pussel, pyssel och spel

Djeco är ett franskt familjeföretag som startade 1954. De har främst fokus på pedagogiska och kvalitativa leksaker, spel, pussel och pyssel.

Djeco har blivit världskända för sin fantastiska design och sina hållbara, giftfria och lärorika produkter.

Alla leksaker, spel och pussel är utformade för att främja fantasin och kreativiteten hos barn. Det är genomgående en hög kvalité på leksakerna vilket gör att de kan användas om och om igen och även gå i arv till nästa barn eller till och med till nästa generation.

Förpackningarna som de kommer i är alltid mycket fina och kan ligga fram även när de inte används.