Påskägg (plåt) - Vintage - 6,5 cm (olika motiv att välja bland)

  • 49 kr

Underbart små plåtägg i vacker vintagestil. Här kan du lägga ner några utvalda godbitar och ge till en kär vän eller bara ha ägget hemma som dekoration.

Denna vara är tyvärr slut. Genom att du trycker på knappen får jag veta att det finns ett intresse för produkten och kommer då genast försöka beställa hem fler exemplar. Om jag lyckas få tag på fler exemplar kommer jag kontakta dig så fort varan finns på hyllan igen. Givetvis binder du inte upp dig att köpa något och aviseringen är så klart helt kostnadsfri.

Allt gott!
Mr Humblebee

Dela

Underbart små plåtägg i vacker vintagestil. Här kan du lägga ner några utvalda godbitar och ge till en kär vän eller bara ha ägget hemma som dekoration. Äggen är verkligen jättefina och kommer pryda sin plats. Det är motiv på båda ägghalvorna men inte exakt samma motiv. Däremot har motiven på halvorna samma tema. På ägget med fågeln så är det t.ex. en annan fågel på baksidan. På undersidan av ägget är det lite plattare vilket gör att det står stadigt mot ett bord utan att rulla omkring om du ställer ner det.

Tomma påskägg att fylla själv.

För att välja motiv markerar du bilden med motivet du vill välja och klickar sedan på Lägg i korgen.

Äggen mäter ca 6,5 x 4 x 5 cm

Pris per styck.

Material: Plåt