6 små påskkort - Passar som etiketter till påskpresenten (Fraktfritt)

  • 29 kr

Små underbara minipåskkort med två olika motiv. 6 små kort i en förpackning, 3 av varje motiv.Korten är dubbelvikta och i korten står "Glad Påsk önskar".

Denna vara är tyvärr slut. Genom att du trycker på knappen får jag veta att det finns ett intresse för produkten och kommer då genast försöka beställa hem fler exemplar. Om jag lyckas få tag på fler exemplar kommer jag kontakta dig så fort varan finns på hyllan igen. Givetvis binder du inte upp dig att köpa något och aviseringen är så klart helt kostnadsfri.

Allt gott!
Mr Humblebee

Dela

Små underbara minipåskkort med två olika motiv. 6 små kort i en förpackning, 3 av varje motiv.

Korten är dubbelvikta och i korten står "Glad Påsk önskar".

Det sitter fast en tunn guldtråd i korten som gör att du kan fästa dem på ett paket, ett påskägg eller t.ex. en korg med godsaker.

___________________________________

Den här varan är Fjäderlätt, vilket innebär att frakten är gratis. Du kan välja fler saker från kategorin Fjäderlätt och då få alla sakerna levererade utan fraktkostnad (fraktkostnaden dras av i kassan) . Om du däremot vill köpa både Fjäderlätta saker och andra saker är det fraktfritt om du handlar för över 599 kr. Annars kostar frakten 49 kr som vanligt. 

Allt gott!
Mr Humblebee