FYND1 - Pussel - Kvinnor i världshistorien (500 bitar) från Mudpuppy

  • 239 kr
  • 199 kr

Förpackningens baksida är något skadad (se den sista bilden). Själva pusslet är inte skadat. Ett vackert pussel med 16 historiska kvinnor.

Denna vara är tyvärr slut. Genom att du trycker på knappen får jag veta att det finns ett intresse för produkten och kommer då genast försöka beställa hem fler exemplar. Om jag lyckas få tag på fler exemplar kommer jag kontakta dig så fort varan finns på hyllan igen. Givetvis binder du inte upp dig att köpa något och aviseringen är så klart helt kostnadsfri.

Allt gott!
Mr Humblebee

Dela

Förpackningens baksida är något skadad (se den sista bilden). Själva pusslet är inte skadat.

_________________________________________________________

Ett vackert pussel med 16 kvinnor som genom historien varit eller är betydelsefulla. Här finns bl.a Rosa Parks, Amelia Eerhardt, Cleopatra och Ella Fitzgerald. Här finns även Malala Yousafzai som var den yngsta kvinnan att vinna Nobels fredspris vid 17 års ålder. Ett pussel som både kan inspirera och skapa glädje. Pusslet har underbara starka färger precis som dessa underbara starka kvinnor! 500 bitar att fröjdas över för hela familjen. 

Illustrationer av Lydia Ortiz.

Bitarna är tillverkade av kraftig 90% återvunnen kartong.
Lådan det levereras i är gjord av 70% återvunnen papp.
Pusslet är tryckt med giftfria färger. 

Pusselbitarnas storlek: 3,5 x 2,5 cm. .

Storlek färdiglagt pussel: 51 x 51 cm

Från ca 8 år

Från Mudpuppy

___________________________________

Mudpuppy har funnits sen år 1992 och har nu massor av pussel, spel, leksaker och andra saker för barn. De har vunnit många pris för sina fina saker och försöker tänka miljömässigt i många delar - de flesta produkter tillverkas av återvunnet material med ekovänliga produktionstekniker. MudPuppys produkter har vackra förpackningar som gör att de är trevliga att ha framme även när de inte används.