Kasta drake från Djeco

  • 139 kr

Släng upp bollen mot himlen och se svansen flöda ut bakom bollen som en underbar komet ...Roligt bollkastningsspel utformat som en klassisk kinesisk drake. Drak

Denna vara är tyvärr slut. Genom att du trycker på knappen får jag veta att det finns ett intresse för produkten och kommer då genast försöka beställa hem fler exemplar. Om jag lyckas få tag på fler exemplar kommer jag kontakta dig så fort varan finns på hyllan igen. Givetvis binder du inte upp dig att köpa något och aviseringen är så klart helt kostnadsfri.

Allt gott!
Mr Humblebee

Dela

Släng upp bollen mot himlen och se svansen flöda ut bakom bollen som en underbar komet ...

Roligt bollkastningsspel utformat som en klassisk kinesisk drake. Draken är ca 90 cm lång. Ta tag i svansen på draken, svinga den runt ditt huvud och kasta den till kompisarna. Vem fångar draken? Ju närmare huvudet du fångar den ju fler poäng får du.

Det är inte bara vackert med den långa svansen, det gör det också lättare för mindre barn att fånga den.

2-8 spelare, man kan spela alla mot alla eller i lag.

Från 5 år

Storlek: 16 x 11 x 11 cm

Från Djeco

_________________

Djeco har vackra leksaker, pussel, pyssel och spel

Djeco är ett franskt familjeföretag som startade 1954. De har främst fokus på pedagogiska och kvalitativa leksaker, spel, pussel och pyssel.

Djeco har blivit världskända för sin fantastiska design och sina hållbara, giftfria och lärorika produkter.

Alla leksaker, spel och pussel är utformade för att främja fantasin och kreativiteten hos barn. Det är genomgående en hög kvalité på leksakerna vilket gör att de kan användas om och om igen och även gå i arv till nästa barn eller till och med till nästa generation.

Förpackningarna som de kommer i är alltid mycket fina och kan ligga fram även när de inte används.