Optiska illusioner - Magiskt pyssel från Djeco

  • 129 kr

Ett i sanning magiskt pyssel! Tillverka dina egna trollkonster i form av optiska illusioner. Här finns material för att tillverka 12 olika roliga illusioner.

Denna vara är tyvärr slut. Genom att du trycker på knappen ovan får jag veta att det finns ett intresse för produkten och kommer då genast försöka beställa hem fler exemplar. Om jag lyckas få tag på fler exemplar kommer jag kontakta dig så fort varan finns på hyllan igen. Givetvis binder du inte upp dig att köpa något och aviseringen är så klart helt kostnadsfri.

Allt gott!
Mr Humblebee

Ett i sanning magiskt pyssel! Tillverka dina egna trollkonster i form av optiska illusioner. Här finns material för att tillverka 12 olika roliga optiska illusioner med cirkustema. Färglägg de olika korten, sätt fast dem på sin pinne eller sina gummiband och börja snurra. Tada! Det är dags att  slå din publik med häpnad!

Från ca 5 år 

Storlek på förpackningen: 20 x 20 x 3,5 cm.

Från Djeco.

________________

Djeco har vackra leksaker, pussel, pyssel och spel

Djeco är ett franskt familjeföretag som startade 1954. De har främst fokus på pedagogiska och kvalitativa leksaker, spel, pussel och pyssel.

Djeco har blivit världskända för sin fantastiska design och sina hållbara, giftfria och lärorika produkter.

Alla leksaker, spel och pussel är utformade för att främja fantasin och kreativiteten hos barn. Det är genomgående en hög kvalité på leksakerna vilket gör att de kan användas om och om igen och även gå i arv till nästa barn eller till och med till nästa generation.

Förpackningarna som de kommer i är alltid mycket fina och kan ligga fram även när de inte används.