Magic Dragonis - Trolleritrick i en vacker boklåda (8-12 år)

  • 149 kr

"Nu ska du få höra en magisk saga". Magikern berättar en saga om en prinsessa som kidnappas av en drake och räddas av en riddare genom magi.

Denna vara är tyvärr slut. Genom att du trycker på knappen får jag veta att det finns ett intresse för produkten och kommer då genast försöka beställa hem fler exemplar. Om jag lyckas få tag på fler exemplar kommer jag kontakta dig så fort varan finns på hyllan igen. Givetvis binder du inte upp dig att köpa något och aviseringen är så klart helt kostnadsfri.

Allt gott!
Mr Humblebee

Dela

"Nu ska du få höra en magisk saga". Magikern berättar en saga om en prinsessa som kidnappas av en drake och räddas av en riddare. Genom att magiskt ändra på bilderna på ett kort varje gång som asken stängs uppstår magi. 

Setet innehåller: 1 ask ca 9,5 x 7 cm, 2 st tunna svarta rektanglar, 3 kort med bilder på båda sidor,  samt beskrivning av hur tricket ska gå till.

Trolleritricket ryms i en vacker låda, utformad som en bok. När du inte ska trolla ställer du bara in boken i bokhyllan och ingen kan ana vad som ryms bakom dess pärmar.

Från 8 till 12 år.

Från Djeco

___________

Djeco har vackra leksaker, pussel, pyssel och spel

Djeco har blivit världskända för sin fantastiska design och sina hållbara, giftfria och lärorika produkter.