Stapelklossar Akrobater Ingela P. Arrhenius

  • 319 kr

Ett set om tolv tjusiga akrobater i trä av Ingela P. Arrhenius. Stapla och balansera dem på varandra i fantastiska och hisnande kombinationer.

Denna vara är tyvärr slut. Genom att du trycker på knappen får jag veta att det finns ett intresse för produkten och kommer då genast försöka beställa hem fler exemplar. Om jag lyckas få tag på fler exemplar kommer jag kontakta dig så fort varan finns på hyllan igen. Givetvis binder du inte upp dig att köpa något och aviseringen är så klart helt kostnadsfri.

Allt gott!
Mr Humblebee

Dela

Ett set om tolv tjusiga akrobater i trä av Ingela P. Arrhenius. Stapla och balansera dem på varandra i fantastiska och hisnande kombinationer. Gör ett familjespel av det och se vem som kan stapla högst!

Ingela Arrhenius är känd för sina retro-inspirerade illustrationer. Härligt färgsatta och rättframma motiv som tilltalar både barn och vuxna. 

Figurer ca 7 cm och målade i olika färger på framsidan och hudfärgade på baksidan.

Låda: 32x22x3 cm

+3 år pga små delar

Design: Ingela P. Arrhenius för Vilac, Frankrike

________________________

I Frankrikes hjärta, mellan berg, sjöar och skogar, har Vilac tillverkat träleksaker i mer än hundra år. Leksaker som är tidlösa och aldrig blir omoderna. Leksaker som håller i flera generationer och älskas av både barn och föräldrar. Unika leksaker som skapar drömmar hos generation efter generation.