Skapa din egen lådbil - Återvinning

  • 189 kr
  • 149 kr

Visst är det underbart när man kan återvinna något man redan har hemma och göra något nytt och fint av det!Här kan ni göra om en vanlig låda till en cool bil me

Denna vara är tyvärr slut. Genom att du trycker på knappen får jag veta att det finns ett intresse för produkten och kommer då genast försöka beställa hem fler exemplar. Om jag lyckas få tag på fler exemplar kommer jag kontakta dig så fort varan finns på hyllan igen. Givetvis binder du inte upp dig att köpa något och aviseringen är så klart helt kostnadsfri.

Allt gott!
Mr Humblebee

Visst är det underbart när man kan återvinna något man redan har hemma och göra något nytt och fint av det!

Här kan ni göra om en vanlig låda till en cool bil med ratt och allt.

Ni behöver en låda som är typ 40-50 cm bred och 50-60 cm lång. Vik in flikarna ända ner i botten utom en som blir styrpanelen på bilen. Sen klistrar ni på de medföljande klistermärkena där de passar. Du kan klippa till en rund pappskiva och klistra ratt-klistermärket på skivan. På så sätt blir det enklare att styra bilen :-)

Det första du ska tänka på när du hoppar in i din nya kartongbil är så klart att sätta på dig det osynliga säkerhetsbältet! Titta sen i speglarna och starta motorn. Kom ihåg att hålla händerna på ratten och blicken på vägen och att aldrig använda telefonen till att smsa eller spela spel när du kör bil! Sen är det bara att köra iväg!
Vart vill du åka? Kanske åker du förbi några vänner på vägen som du kan ge skjuts? Du kan lägga till en låda efter bilen som kan fungera som baksäte om det blir för trångt för er. 

Det är också kul att göra upp resplaner och rita bilder över vad ni kommer få se eller vilka ställen ni har besökt.
Kanske rita en karta så att ni inte kör vilse?

Om du tycker om att mecka med bilar kan du rita dina egna verktyg, klippa ut dem och använda dem för att t.ex. fästa fälgarna med några extra muttrar. 

Har du inget körkort? Det löser du lätt! Skriv "Körkort" och ditt eget namn på en bit kartong och rita en fin bild som föreställer dig. Du kanske till och med kan hitta ett foto på dig själv som du kan klistra fast på körkortet?

För att ingen tjuv ska komma och ta bilen är det viktigt att du låser den när du lämnar den. Kanske har ni redan någon överbliven nyckel hemma som kan passa bra? Annars kan du göra en själv i hårt papp eller något annat styvare material.

Efter att ha varit en älskad leksak i flera generationer kom till slut lådbilen med i National Toy Hall of Fame år 2005. Genom att använda dessa fina klistermärken kommer din lådbil få ytterligare en dimension. Använd en lämplig kartong och utforma den till en alldeles egen lådbil

Innehåller fyra stora ark med återanvändbara klistermärken för allt som behövs i din bil - en ratt, registreringsskylt, radio, hjul och mycket mer. Själva lådan följer inte med.

Kör försiktigt!

Från 3 år

Från EeBoo

______________________________________


eeBoo designar och tillverkar underbart vackra och välgjorda pysselsaker, leksaker, pussel och spel. Designen är ofta hämtade från olika barnboksilllustrationer. Produkterna fokuserar på historieberättande, fantasilek, pyssel och pedagogik. Många av sakerna har vunnit pris.