Sätt svansen på åsnan - klassisk lek till barnkalaset

  • 189 kr

Nu är det enkelt att leka klassikern Sätt svansen på åsnan.I paketet medföljer en plansch som föreställer åsnan och 32 numrerade svansar så att ni kan hålla red

Denna vara är tyvärr slut. Genom att du trycker på knappen får jag veta att det finns ett intresse för produkten och kommer då genast försöka beställa hem fler exemplar. Om jag lyckas få tag på fler exemplar kommer jag kontakta dig så fort varan finns på hyllan igen. Givetvis binder du inte upp dig att köpa något och aviseringen är så klart helt kostnadsfri.

Allt gott!
Mr Humblebee

Dela

Nu är det enkelt att leka klassikern Sätt svansen på åsnan.
I paketet medföljer en plansch som föreställer åsnan och 32 numrerade svansar så att ni kan hålla reda på vem som har satt fast vilken svans. 

Det medföljer även en ögonbindel i tyg. Denna sätts över ögonen personen som ska försöka sätta svansen på rätt ställe utan att kika.

Kan användas till många kalas.

Från 3 år

Vinnare av både Oppenheim Gold Award och Blue Chip Award

Från: EeBoo

_______________


eeBoo designar och tillverkar underbart vackra och välgjorda pysselsaker, leksaker, pussel och spel. Designen är ofta hämtade från olika barnboksilllustrationer. Produkterna fokuserar på historieberättande, fantasilek, pyssel och pedagogik. Många av sakerna har vunnit pris.