Lek med återanvändbara klistermärken - Feer på ängen

  • 139 kr

Feerna samlas på ängen. Vad kommer hända nu? Mer än 30 vinylklistermärken medföljer. Du kan leka själv med dem eller tillsammans med en kompis.

Denna vara är tyvärr slut. Genom att du trycker på knappen får jag veta att det finns ett intresse för produkten och kommer då genast försöka beställa hem fler exemplar. Om jag lyckas få tag på fler exemplar kommer jag kontakta dig så fort varan finns på hyllan igen. Givetvis binder du inte upp dig att köpa något och aviseringen är så klart helt kostnadsfri.

Allt gott!
Mr Humblebee

Dela

Feerna samlas på ängen. Vad kommer hända nu?

Mer än 30 vinylklistermärken medföljer. Du kan leka själv med dem eller visa upp en föreställning för dina vänner och familj.
Kommer i en förpackning med handtag så den är lätt att ta med sig på resan Klistermärkena kan användas om och om igen och fungerar också att sätta på t.ex. kylskåpsdörren.

Ftalatfri och tryckt med giftfri, sojabaserad bläck.
Förpackningsstorlek: 27x20cm. 

Ålder 3+

Från: Mudpuppy

_____________________

Mudpuppy har funnits sen år 1992 och har nu massor av roliga saker för barn. De har vunnit många pris för sina fina saker och försöker tänka miljömässigt i många delar - de flesta produkter tillverkas av återvunnet material med ekovänliga produktionstekniker. MudPuppys produkter har vackra förpackningar som gör att de är trevliga att ha framme även när de inte används.