Superhjälte från Mudpuppy

  • 249 kr

Perfekt till resan. Alla delar kommer i en fin plåtask. Byt kläder och tillbehör på superhjälten och lek med honom i timmar. Äventyret kan börja.

Denna vara är tyvärr slut. Genom att du trycker på knappen får jag veta att det finns ett intresse för produkten och kommer då genast försöka beställa hem fler exemplar. Om jag lyckas få tag på fler exemplar kommer jag kontakta dig så fort varan finns på hyllan igen. Givetvis binder du inte upp dig att köpa något och aviseringen är så klart helt kostnadsfri.

Allt gott!
Mr Humblebee

Den här lådan erbjuder många timmars underhållning, hemma, på resan och i bilen. Metallådan innehåller flera bakgrundsbilder, 3 ark med magnetiska kläder och tillbehör vilka kan användas om och om igen för att skapa olika dramatiska scener.

Färgen är giftfri.

Ej under 3 år pga smådelar.
Storlek på lådan: 22x20x3cm.
Vikt: 458g.

Från Mudpuppy

___________________-

Mudpuppy har funnits sen år 1992 och har nu massor saker för barn. De har vunnit många pris för sina fina saker och försöker tänka miljömässigt i många delar - de flesta produkter tillverkas av återvunnet material med ekovänliga produktionstekniker. Mudpuppys produkter har vackra förpackningar som gör att de är trevliga att ha framme även när de inte används.