Skapa ditt eget rymdskepp - Återvinning (gör något av det du redan har)

  • 189 kr
  • 149 kr

Så underbart när man kan ta någonting man redan har hemma och göra något nytt och roligt av det! Här finns möjligheten att skapa en jättefint rymdfarkost!

Denna vara är tyvärr slut. Genom att du trycker på knappen får jag veta att det finns ett intresse för produkten och kommer då genast försöka beställa hem fler exemplar. Om jag lyckas få tag på fler exemplar kommer jag kontakta dig så fort varan finns på hyllan igen. Givetvis binder du inte upp dig att köpa något och aviseringen är så klart helt kostnadsfri.

Allt gott!
Mr Humblebee

Så underbart när man kan ta någonting man redan har hemma och göra något nytt och roligt av det! 

Här finns möjligheten att skapa en jättefint rymdfarkost med hjälp av lite klisterlappar och några lådor. Lådor har ni säkert redan själva så de följer inte med. Däremot får du ett gäng fina dekaler som du klistrar på dina lådor för att få den snabbaste farkosten i rymden. 

Vilka planeter känner du för att besöka? Se upp för asteroider där du far fram! Var alltid uppmärksam på din omgivning när du flyger. Om du börjar bli trött och behöver vila, slå på autopiloten. Aktivera Di-Solatrons precisionsmotor med tändningsnyckeln. Använd bak- och sidoraketerna för att bromsa respektive öka farten. Styr med ledarreglagen för att göra en avancerad spin med dubbelskruv. Du kan förprogrammera din tur men du måste alltid vara beredd på oförutsedda händelser!  

Det är alltid bra att vara väl förberedd för vad du kan komma att möta, så läs gärna på om våra närmaste planeter innan avfärd så att du inte får alltför stora överraskningar på resan.

Om du tycker att tyngdlösheten blir ett problem kan du slå på Gravitationssimulatorn. Om du kommer förbi en planet som verkar vara bebott av intelligent liv kan du använda din Galaktiska överättningsmodul för att prata med dem.

Om du ska vara borta länge är det bra att packa ner något gott att äta på vägen och glöm inte bort att notera alla händelser i din resa i din Reselogg. Dina anteckningar kan visa sig vara värdefull information för forskningen om vårt universum!

Om du vill göra lite mer kan du klä dig själv i passande kläder för en rymdfärd. Kanske använda någon hjälm du har hemma och kanske en syrebevarande vinterjacka som skyddar dig om du behöver lämna skeppet för en rymdpromenad.

OBS! Själva lådorna följer inte med, ta några lådor som ni redan har hemma, t.ex. flyttkartonger.

4 stora ark med återanvändbara klistermärken. 

Lycklig resa!

Från 3 år

Från EeBoo

______________________________________


eeBoo designar och tillverkar underbart vackra och välgjorda pysselsaker, leksaker, pussel och spel. Designen är ofta hämtade från olika barnboksilllustrationer. Produkterna fokuserar på historieberättande, fantasilek, pyssel och pedagogik. Många av sakerna har vunnit pris.