Skapa ditt eget kök - Återvinn (skapa något nytt av något du redan har)

  • 189 kr
  • 149 kr

Så underbart när man kan ta någonting man redan har hemma och göra något nytt och roligt av det! Här finns möjligheten att skapa ett jättefint kök.

Så underbart när man kan ta någonting man redan har hemma och göra något nytt och roligt av det! 

Här finns möjligheten att skapa ett jättefint kök med hjälp av lite klisterlappar och några lådor. Lådor har ni säkert redan själva så de följer inte med. Däremot får ni med ett gäng fina dekaler som du klistrar på dina lådor för att få den perfekta finishen på köket. Vem vet vilka kulinariska måltider som kommer tillagas i detta kök!

Ställ lådorna runt dig i ditt kök så att de föreställer en kyl och frys, en spis och ett bord. Sätt fast klistermärkena där du tycker att de ska vara. Du kan t.ex. använda flärparna på lådorna för att skapa en ugnslucka.

Nu är det dags att laga till något smaskigt i ditt nya kök!

Köket är hemmets hjärta. Inte bara för att det lagas god mat här utan också för att det är så mysigt att ungås i ett kök med familj och vänner. Bjud in någon vän som du kan laga mat tillsammans med! Ska ni laga något enkelt eller ska ni överraska hela familjen med en tre-rätters middag? Be om dina vänners favoritrecept och dela med dig av dina egna. Samla alla dina recept i en fin recept bok där du skriver ner recepten och ritar bilderna.

Plocka ihop alla ingredienser som du kommer behöva och sätt sedan igång! Du kan rita fina ingredienser på papper och sen klippa ut dem och lägga dem på rätt plats i ditt kök. Du kan till och med rita färdiga rätter och klippa ut. Vad är det för smaskigt som just nu lagas till i din ugn? Experimentera med nya smaker och smakkombinationer. I det här köket behöver du inte känna dig hämmad av vilka ingredienser du vill använda. Kanske är ödletår något som du vill prova? Kanske stekta tillsammans med lite vitlök och vanilj? Tänk bara på att inte göra maten alltför stark, då kan det vara svårt att klara av att äta så mycket av den. Efter huvudrätten blir det kanske en härlig hallontårta med skalbaggar på till efterrätt! 

Det kanske finns tallrikar, glas och bestick i material som inte är så ömtåliga som du kan låna till ditt kök? Kanske hittar du också ett förkläde att ha på dig när du lagar maten? Ni kanske har tomma burkar och flaskor som du kan få använda? I så fall kan du rita nya etiketter och klistra på dem så att du själv bestämmer vad som finns i burkarna nu. 

Ett varningens ord: Tänk på att vara försiktig med ugnen eftersom den så klart är väldigt varm. Använd gärna grytvantar (eller vanliga vantar) när du tar ut din färdiga rätt från ugnen.

OBS! Själva lådorna följer inte med, ta några lådor som ni redan har hemma, t.ex. flyttkartonger.

4 stora ark med återanvändbara klistermärken. 

Smaklig måltid!

Från 3 år

Från EeBoo

______________________________________


eeBoo designar och tillverkar underbart vackra och välgjorda pysselsaker, leksaker, pussel och spel. Designen är ofta hämtade från olika barnboksilllustrationer. Produkterna fokuserar på historieberättande, fantasilek, pyssel och pedagogik. Många av sakerna har vunnit pris.