Ficklampa med berättelser 'Le Grande Famille' från Moulin Roty

Denna vara är tyvärr slut. Genom att du trycker på knappen nedan får jag veta att det finns ett intresse för produkten och kommer då genast försöka beställa hem fler exemplar. När den finns på hyllan igen kommer jag kontakta dig. Givetvis binder du inte upp dig att köpa produkten och aviseringen är så klart helt kostnadsfri.

Allt gott!
Mr Humblebee

En ficklampa med små diabilder som berättar en saga. Lys med lampan mot väggen i ett mörkt rum och klicka fram de olika bilderna. Kommer med tre olika bildkaruseller.

Lär känna de fina djuren i Moulin Rotys serie Le Grande Famille (den stora familjen). Klara, rättframma färger och klassisk, enkel design.

Tre fina små berättelser följer med:

1. Time for bed (Dags att gå och lägga sig)
2. The letter! (Brevet!)
3. Oh it snows! (Å, det snöar!)

Bilderna visar ungefär vad som händer men du får själv hitta på alla detaljer och berätta historien på ditt sätt!


Ficklampan är ca 12 cm

Ask: 16x4x3,5 cm

3+ på grund av smådelar och pga att ficklampan innehåller ett litet batteri.

Tips!
När du får ficklampan sitter det en liten flärp för batteriet. Den ska du dra bort för att ficklampan ska fungera. När du satt i en rulle med bilder, tänt ficklampan och riktat den mot en vägg ser du att bilderna troligen ser ganska suddiga ut. För att få dem tydligare behöver du använda zoomen vilket du gör genom att vrida på ringen som sitter längst fram på ficklampan. Ofta behöver den vidas ut ganska långt för att hitta den optimala skärpan. Vrid dock inte för mycket så att ringen ramlar av. Nu kan du njuta av de fina bilderna och snurra på hjulet för att mata fram nya bilder.

Här hittar du alla de olika varianterna på sago-ficklampor.

Design: Moulin Roty, Frankrike

______________________

Mr Humblebee älskar de fina leksakerna från Moulin Roty. Vackra att se på och roliga att leka med. Hållbara och tidlösa leksaker som kan användas i flera generationer.

Moulin Roty är ett franskt varumärke och alla detaljer är genomtänkta och förpackningarna är lika vackra som leksakerna i sig. De tillverkar fantastiska familjer av olika djur och dockor i läckra tyger av bästa kvalitet. Alla deras figurer har en söt historia bakom sig och tillhör alltid en serie/familj.