Skärbräda med grönsaker

249 kr

En fin skärbräda med ett handtag, målad som en kock med tillhörande kniv. En morot, purjolök, rödlök, tomat och rädisa medföljer. Grönsakerna är delade och sitter ihop med kardborreband så att man enkelt kan "skära" dem i bitar på brädan. Tillverkat i trä.

Bräda: 16,5x20,5 cm

Låda: 13x6x22,5 cm

+3 år pga små delar

Design: Tender Leaf Toys

________________________________

Tender Leaf Toys tycker att det är viktigt att barn får en naturlig lekmiljö. Tender Leaf Toys grundades av  hantverkare och designers som ville använda sin erfarenhet, kunskap och kreativitet för att ta fram vackra leksaker som ger energi, kärlek och glädje till familjer. De har blivit belönade för sin strävan att upprätthålla etisk hög standard genom hela sin organisation.

Alla delar i tillverkningsprocessen är samlade på samma geografiska plats för att spara in på transporterna. Leksakerna är tillverkade av gummiträ och för varje träd som går åt i tillverkningen planterar Tender Leaf Toys ett nytt. Tender Leaf Toys tycker att det är viktigt att alla, oavsett storlek, tar vårt ansvar för en hållbar framtid och en vacker värld till våra barn.