Glittrigt Thinking Putty (liten burk) - Dagdrömmar

  • 59 kr

Crazy Aarons Thinking Putty är en blandning mellan slajm och lera. Den torkar aldrig ut och det blir inte kladdigt på händerna. Du kan göra massor med leran.

Denna vara är tyvärr slut. Genom att du trycker på knappen får jag veta att det finns ett intresse för produkten och kommer då genast försöka beställa hem fler exemplar. Om jag lyckas få tag på fler exemplar kommer jag kontakta dig så fort varan finns på hyllan igen. Givetvis binder du inte upp dig att köpa något och aviseringen är så klart helt kostnadsfri.

Allt gott!
Mr Humblebee

Dela

Crazy Aarons Thinking Putty är en blandning mellan slajm och lera. Den torkar aldrig ut och det blir inte kladdigt på händerna. Du kan vrida, stretcha, knåda, och dra isär för att sen sätta samman klumpen igen.

Den här varianten är full all glittriga bitar i en härligt rosa blandning.

Leran spittras om du slår den med något hårt med smälter sedan samman igen.

Crazy Aarons Thinking Putty är baserade på silikon polymerer och har fantastiska egenskaper som fascinerar. Leran tänjer sig som tuggummi, studsar som en boll, kan rivas sönder som ett papper och flyter sakta ut i en pöl.

Crazy Aarons produkter är tillverkade i USA i ett silikonmaterial och är helt giftfria och fria från latex, ftalater och vete.

Knådlera håller fingrarna upptagna. Den kan knådas, dras och delas på om och om igen. Leran är behaglig att ta på och har lång hållbarhet. Den verkar lugnande på barn som har svårt att sitta stilla. Stärker handmuskler. Ökar fokus och taktilt utforskande.

Crazy Aarons produkter tillverkas av vuxna med olika funktionsvariationer. 

Med Thinking Putty kan du hitta på en mängd olika coola tricks och experiment. Se mer på http://www.puttyworld.com

Knådleran bör användas med rena händer och på rena underlag för att behålla sina egenskaper.

Från ca 5 år och eJ lämplig för barn under 3 år pga kvävningsrisken.

Kan lämna fläckar på vissa material.

Detta är en mindre burk på ca 5 cm i diameter. Innehåller ca. 13 gram lera som levereras i en metallburk