Vackra djur i trä från Tender Leaf Toys29 kr

Underbara små djur i trä. Fint och enkelt målade i vattenbaserade färger. Finns i 8 fina varianter. Pris per styck.

Här finns även en fin trähylla som du kan köpa om du vill. Djuren passar så klart perfekt i hyllan men du kan även ha andra fina saker i den. Hyllan kostar 199 kronor utan djur.

Djuren är ca 5-8 cm.

+3 år pga små delar

Design: Tender Leaf Toys

Tips!
"Du kan använda djuren till så mycket fint. En kund berättade för mig att hon skulle skriva sin dotters namn och datum på djuren och sen ge bort dem till gästerna på sin dotters 1-års kalas"
 /Mr Humblebee"

__________________________________

Tender Leaf Toys tycker att det är viktigt att barn får en naturlig lekmiljö. Tender Leaf Toys grundades av  hantverkare och designers som ville använda sin erfarenhet, kunskap och kreativitet för att ta fram vackra leksaker som ger energi, kärlek och glädje till familjer. De har blivit belönade för sin strävan att upprätthålla etisk hög standard genom hela sin organisation.

Alla delar i tillverkningsprocessen är samlade på samma geografiska plats för att spara in på transporterna. Leksakerna är tillverkade av gummiträ och för varje träd som går åt i tillverkningen planterar Tender Leaf Toys ett nytt. Tender Leaf Toys tycker att det är viktigt att vi alla, oavsett storlek, tar vårt ansvar för en hållbar framtid och en vacker värld till våra barn.