Vackra djur i trä från Tender Leaf Toys25 kr

Underbara små djur i trä. Fint och enkelt målade i vattenbaserade färger. Finns i 8 fina varianter. Pris per styck.

Du kan också köpa själva hyllan om du vill. Det är en jättefin trähylla med olika storlekar på facken. Kan användas till att ha de små trädjuren i eller till något helt annat. På toppen av hyllan står det "Brittish Woodland Animals". Hyllan säljs separat och priset för hyllan inkluderar inte djuren.

Djuren är ca 5-8 cm.

+3 år pga små delar

Design: Tender Leaf Toys

Tips!
"Du kan använda djuren till så mycket fint. En kund berättade för mig att hon skulle skriva sin dotters namn och datum på djuren och sen ge bort dem till gästerna på sin dotters 1-års kalas"
 /Mr Humblebee"

__________________________________

Tender Leaf Toys tycker att det är viktigt att barn får en naturlig lekmiljö. Tender Leaf Toys grundades av  hantverkare och designers som ville använda sin erfarenhet, kunskap och kreativitet för att ta fram vackra leksaker som ger energi, kärlek och glädje till familjer. De har blivit belönade för sin strävan att upprätthålla etisk hög standard genom hela sin organisation.

Alla delar i tillverkningsprocessen är samlade på samma geografiska plats för att spara in på transporterna. Leksakerna är tillverkade av gummiträ och för varje träd som går åt i tillverkningen planterar Tender Leaf Toys ett nytt. Tender Leaf Toys tycker att det är viktigt att vi alla, oavsett storlek, tar vårt ansvar för en hållbar framtid och en vacker värld till våra barn.