Underbara personligheter i trä

  • 429 kr

Godmorgon! Godmiddag! Godkväll! Här har du en stad som hälsar på varandra - så som man ska göra i en riktigt trevlig stad! Staden består av 9 olika karaktärer f

Denna vara är tyvärr slut. Genom att du trycker på knappen får jag veta att det finns ett intresse för produkten och kommer då genast försöka beställa hem fler exemplar. Om jag lyckas få tag på fler exemplar kommer jag kontakta dig så fort varan finns på hyllan igen. Givetvis binder du inte upp dig att köpa något och aviseringen är så klart helt kostnadsfri.

Allt gott!
Mr Humblebee

Godmorgon! Godmiddag! Godkväll! Här har du en stad som hälsar på varandra - så som man ska göra i en riktigt trevlig stad! Staden består av 9 olika karaktärer full av personlighet och charm.

Träblocken är roliga att leka med och de är också perfekta för att göra fint i barnrummet eller kanske i hyllan i vardagsrummet. De 9 olika figurerna är gjorda av ek, handmålade och därför unika. De är målade med giftfri, vattenbaserad färg

Asken som de kommer i är 13,5 x 17 x 6 cm.

De små personligheterna är mellan 5-11 cm höga.

Från Petit Monkey

________________________________________________

Petit Monkey


Holländska märket Petit Monkey skapar härliga och färgstarka leksaker till barn. Leksakerna är skapade i samarbete med kända illustratörer. Resultaten är vackra bilder och illustrationer som talar till barnens fantasi och blir en fin inredningsdetalj i vilket barnrum som helst.