Smådjuren - Kaninerna

  • 169 kr

Lilla kaninfamiljen är rysligt söt och redo att leka. Enkelt och rent formgivna med fint målade ansikten. Det står att de heter Dotty, Benny och Pip.

Denna vara är tyvärr slut. Genom att du trycker på knappen får jag veta att det finns ett intresse för produkten och kommer då genast försöka beställa hem fler exemplar. Om jag lyckas få tag på fler exemplar kommer jag kontakta dig så fort varan finns på hyllan igen. Givetvis binder du inte upp dig att köpa något och aviseringen är så klart helt kostnadsfri.

Allt gott!
Mr Humblebee

Dela

Lilla kaninfamiljen är rysligt söt och redo att leka. Enkelt och rent formgivna med fint målade ansikten. Det står att de heter Dotty, Benny och Pip, men vi tycker att du kan döpa dem till Sverker, Morgan och Persson. Eller nåt annat fint som passar kaniner.

Perfekt storlek för att ta med dig i fickan så att de kan följa med på alla dina äventyr!

Etiskt tillverkat i återvunnet gummiträ och målat med vattenbaserade färger.10 x 4 x 6 cm.

Låda 10 x 4.5 x 18 cm

+3 år pga små delar. 

Design: Tender Leaf Toys

____________________________________________

Tender Leaf Toys tycker att det är viktigt att barn får en naturlig lekmiljö. Tender Leaf Toys grundades av  hantverkare och designers som ville använda sin erfarenhet, kunskap och kreativitet för att ta fram vackra leksaker som ger energi, kärlek och glädje till familjer. De har blivit belönade för sin strävan att upprätthålla etisk hög standard genom hela sin organisation.

Alla delar i tillverkningsprocessen är samlade på samma geografiska plats för att spara in på transporterna. Leksakerna är tillverkade av gummiträ och för varje träd som går åt i tillverkningen planterar Tender Leaf Toys ett nytt. Tender Leaf Toys tycker att det är viktigt att vi alla, oavsett storlek, tar vårt ansvar för en hållbar framtid och en vacker värld till våra barn.