Litet sagoslott - Bygg ihop det själv

  • 199 kr

Ett förtrollande och underbart litet slott i hårdpressad papp att bygga ihop och använda till alla fina mini-figurer. Tänk vilken fröjd att skapa och pyssla iho

Denna vara är tyvärr slut. Genom att du trycker på knappen får jag veta att det finns ett intresse för produkten och kommer då genast försöka beställa hem fler exemplar. Om jag lyckas få tag på fler exemplar kommer jag kontakta dig så fort varan finns på hyllan igen. Givetvis binder du inte upp dig att köpa något och aviseringen är så klart helt kostnadsfri.

Allt gott!
Mr Humblebee

Ett förtrollande och underbart litet slott i hårdpressad papp att bygga ihop och använda till alla fina mini-figurer. Tänk vilken fröjd att skapa och pyssla ihop sin egen värld! Lekmiljön sätts ihop utan skruvar och verktyg och är tillverkad i återvunnet papper. Ett underbart litet dockhus.

Slott: 22x20x23 cm

+3 år pga små delar

Från Papo

_________________________

Papos produkter genomgår utförliga tester på ackrediterade laboratorium. Leksakerna är CE-märkta och uppfyller därmed de hälso-, säkerhets- och miljökrav föreskrivna i enlighet med Europeisk lagstiftning. De stöder World Wildlife Fund (WWF) i organisationens arbete för jordens utrotningshotade djurarter.