Montera och färglägg tittskåp med enhörningar

  • 219 kr

Här kan du skapa ditt eget tittskåp i form av en scen med enhörningar. Du färglägger alla delarna och sätter sen ihop dem till sen scen med riktigt 3D-djup.

Denna vara är tyvärr slut. Genom att du trycker på knappen får jag veta att det finns ett intresse för produkten och kommer då genast försöka beställa hem fler exemplar. Om jag lyckas få tag på fler exemplar kommer jag kontakta dig så fort varan finns på hyllan igen. Givetvis binder du inte upp dig att köpa något och aviseringen är så klart helt kostnadsfri.

Allt gott!
Mr Humblebee

Dela

Här kan du skapa ditt eget franska tittskåp i form av en scen med enhörningar. Du färglägger alla delarna och sätter sen ihop dem till en scen med riktigt djup.

Förpackningen innehåller 4 paneler att färglägga. Du färglägger panelerna med den typ av färg du vill använda (tuschpennor, vattenfärgor, kritor eller något annat). Färgerna följer inte med i kartongen men du har säkert redan något hemma som passar bra. 

Sen är det bara att sätta ihop lådan och du är klar! Det blir en fin dekoration att ställa på en hylla eller sätta upp på väggen. Det finns hål på baksidan som underlättar väggupphängningen.

Själva förpackningen är ca 24.5cm x 18.5cm x 5.5cm och väger ca 150 gram.