Utvikbart Dockhus - Fantasi

  • 199 kr

Dolls Cube är ett magiskt dockhus! Det viks ut som av magi. Du kan enkelt vika ihop det när du vill och det gör att det är enkelt att transportera och förvara.

Denna vara är tyvärr slut. Genom att du trycker på knappen får jag veta att det finns ett intresse för produkten och kommer då genast försöka beställa hem fler exemplar. Om jag lyckas få tag på fler exemplar kommer jag kontakta dig så fort varan finns på hyllan igen. Givetvis binder du inte upp dig att köpa något och aviseringen är så klart helt kostnadsfri.

Allt gott!
Mr Humblebee

Dela

Dolls Cube är ett magiskt dockhus! Det viks ut som av magi. Du kan enkelt vika ihop det när du vill och det gör att det är enkelt att transportera och förvara när det inte används. Fönster och dörrar kan öppnas och huset kan vikas på olika sätt. Du kan använda det som en kub på 20x20x20 cm eller öppna upp det helt och det blir då 80 cm långt. Huset är vändbart. Det finns en insida och en yttersida med en trädgård. Det medföljer mer än 70 flyttbara klistermärken att dekorera huset med. Här finns möbler, dekorationer, träd, blommor och djur.

Använd huset som en liten teater för att berätta en historia eller använd den som en vacker bakgrund till vackra ting på en byrå. Inga dockor eller möbler (annat än klistermärken) medföljer. Men du kanske redan har några hemma? Annars kan du alltid pyssla ihop personerna som du tror bor i detta vackra hus.

Från 3 år.

Från franska Mon Petit Art