Bondgårdens vackra djur i trä från Tender Leaf Toys29 kr

Underbara små trädjur. Fint och enkelt målade i vattenbaserade färger. 

Bondgårdens djur finns i 13 fina varianter (inkl. en traktor). Pris per styck. Du väljer själv vilka du vill ha.

De du kan välja mellan är: Hund, Gås, Får, Tupp, Höglandsko, Kycklingar, Ruvande höna, Alpaca, Ko, Mus, Gris, Åsna och Traktor.

Djuren kostar 29 eller 39 kronor styck, beroende på storlek. Välj själv vilka du vill ha.

Här finns även en fin trähylla som så klart passar perfekt till att förvara djuren.
Hyllan kostar 199 kronor utan djur och hyllans mått är ca 36x7,5x26,5 cm. (För närvarande säljer jag inte hyllan separat utan enbart inklusive djur)

Du kan välja att köpa hyllan + ett djur av varje sort. Du betalar då 599 kronor och tjänar då 37 kronor jämfört med om du köper hyllan och alla djuren separat.

+3 år pga små delar

Design: Tender Leaf Toys

Tips från en kund!
"Du kan använda djuren till så mycket fint. Jag skrev min dotters namn och datum på djuren och gav sen bort dem till gästerna på min dotters 1-års kalas"

__________________________________

Tender Leaf Toys tycker att det är viktigt att barn får en naturlig lekmiljö. Tender Leaf Toys grundades av  hantverkare och designers som ville använda sin erfarenhet, kunskap och kreativitet för att ta fram vackra leksaker som ger energi, kärlek och glädje till familjer. De har blivit belönade för sin strävan att upprätthålla etisk hög standard genom hela sin organisation.

Alla delar i tillverkningsprocessen är samlade på samma geografiska plats för att spara in på transporterna. Leksakerna är tillverkade av gummiträ och för varje träd som går åt i tillverkningen planterar Tender Leaf Toys ett nytt. Tender Leaf Toys tycker att det är viktigt att vi alla, oavsett storlek, tar vårt ansvar för en hållbar framtid och en vacker värld till våra barn.