Artychou, Chounuts - Den lilla björnfamiljen från Djeco

  • 129 kr

Söta små björnfigurer. En hel familj som passar perfekt till de första rollekarna.. Med sina fina färger och charmiga utseende är dessa raringar svåra att motst

Denna vara är tyvärr slut. Genom att du trycker på knappen får jag veta att det finns ett intresse för produkten och kommer då genast försöka beställa hem fler exemplar. Om jag lyckas få tag på fler exemplar kommer jag kontakta dig så fort varan finns på hyllan igen. Givetvis binder du inte upp dig att köpa något och aviseringen är så klart helt kostnadsfri.

Allt gott!
Mr Humblebee

Söta små björnfigurer. En hel familj som passar perfekt till de första rollekarna.. Med sina fina färger och charmiga utseende är dessa raringar svåra att motstå. Storlek: 7 x 5,8 x 4,5 cm. 

Tre små björnar i ett paket.

Från 18 månader. 

Förpackningsstorlek: 23 x 10 x 5,5 cm

Från Djeco

_________________________

Djeco har vackra leksaker, pussel, pyssel och spel

Djeco är ett franskt familjeföretag som startade 1954. De har främst fokus på pedagogiska och kvalitativa leksaker, spel, pussel och pyssel.

Djeco har blivit världskända för sin fantastiska design och sina hållbara, giftfria och lärorika produkter.

Alla leksaker, spel och pussel är utformade för att främja fantasin och kreativiteten hos barn. Det är genomgående en hög kvalité på leksakerna vilket gör att de kan användas om och om igen och även gå i arv till nästa barn eller till och med till nästa generation.

Förpackningarna som de kommer i är alltid mycket fina och kan ligga fram även när de inte används.