Mjuk boll från Moulin Roty - Les Moustaches

  • 99 kr

Mjuk och kramig boll i snygga grafiska färger. Härliga illustrationer på det jazziga katt-gänget Les Moustaches.Bollen är lagom stor för ett litet barn att håll

Denna vara är tyvärr slut. Genom att du trycker på knappen får jag veta att det finns ett intresse för produkten och kommer då genast försöka beställa hem fler exemplar. Om jag lyckas få tag på fler exemplar kommer jag kontakta dig så fort varan finns på hyllan igen. Givetvis binder du inte upp dig att köpa något och aviseringen är så klart helt kostnadsfri.

Allt gott!
Mr Humblebee

Mjuk och kramig boll i snygga grafiska färger. Härliga illustrationer på det jazziga katt-gänget Les Moustaches.

Bollen är lagom stor för ett litet barn att hålla i. Mjukheten gör att bollen inte studsar så lätt vilket är bra  när små barn ska leka med den. Sitt mitt emot varandra och rulla den mellan er. Mycket roligt för små barn och prefekt för att öva koordination och rulla den rätt!

Träffa gänget 'Les Moustaches'. De är ena riktiga cool cats med musik - speciellt jazz - som största intresse. Formgivna med humor och sydda i flera olika textilier i en snygg och modern färgskala: saffransgult, grått, svart och gräddvitt.
Bollen är 10 cm i diameter.
Design: Moulin Roty, Frankrike