Fjäderlätt boll med ballong - Ballongboll med trädgårdsmotiv

Denna vara är tyvärr slut. Genom att du trycker på knappen nedan får jag veta att det finns ett intresse för produkten och kommer då genast försöka beställa hem fler exemplar. När den finns på hyllan igen kommer jag kontakta dig. Givetvis binder du inte upp dig att köpa produkten och aviseringen är så klart helt kostnadsfri.

Allt gott!
Mr Humblebee

Fin boll med trädgårdsmotiv.

Bollen är mycket lätt eftersom man stoppar in en av de medföljande ballongerna i "bollskalet" och blåser sen upp ballongen.  Skalet gör att ballongen skyddas och bollen får lite mer styrsel än att bara bolla med en ballong. Eftersom bollen bokstavligt talat är "lätt som en ballong" känns den tryggare att leka med inomhus än en vanlig boll.  

En vanlig ballong är dessutom farlig för små barn eftersom de kan kvävas om ballongen går sönder och de stoppar bitarna i munnen. Här skyddas ballongen hela tiden av det yttre skalet.

Det är också lätt att ta med bollen på utflykter och resor eftersom den ouppblåst tar väldigt liten plats!

Perfekt för resa etc. då bollen fylls med en vanlig ballong som man sedan blåser upp.

Storlek: 23 cm i diameter

Ålder: 2 år +

Från Djeco

__________________

Djeco har vackra leksaker, pussel, pyssel och spel

Djeco är ett franskt familjeföretag som startade 1954. De har främst fokus på pedagogiska och kvalitativa leksaker, spel, pussel och pyssel.

Djeco har blivit världskända för sin fantastiska design och sina hållbara, giftfria och lärorika produkter.

Alla leksaker, spel och pussel är utformade för att främja fantasin och kreativiteten hos barn. Det är genomgående en hög kvalité på leksakerna vilket gör att de kan användas om och om igen och även gå i arv till nästa barn eller till och med till nästa generation.

Förpackningarna som de kommer i är alltid mycket fina och kan ligga fram även när de inte används.