Balanslek Nord- och Sydpol

  • 299 kr

Försök att balansera de fina träfigurerna på plattan utan att de trillar av. Den här underbara balansleken är härligt formgiven i vackra färger och former.

Denna vara är tyvärr slut. Genom att du trycker på knappen får jag veta att det finns ett intresse för produkten och kommer då genast försöka beställa hem fler exemplar. Om jag lyckas få tag på fler exemplar kommer jag kontakta dig så fort varan finns på hyllan igen. Givetvis binder du inte upp dig att köpa något och aviseringen är så klart helt kostnadsfri.

Allt gott!
Mr Humblebee

Försök att balansera de fina träfigurerna på plattan utan att de trillar av. Den här underbara balansleken är härligt formgiven i vackra färger och former. 

Leksaken kan också användas som ett spel där man övar turtagning och lägger till ett djur i taget utan att isflaket förlorar balansen...

En val, en mås, två pingviner, en valross, en isbjörn, ett isberg och en liten fiskande enuit-flicka ska samsas på utrymmet och stå stadigt på land. Det är också roligt att bara leka med de fina figurerna.

Ask ca 20x20x4 cm. 

+3 år pga små delar. 

Design: Tender Leaf Toys

____________________________________________

Tender Leaf Toys tycker att det är viktigt att barn får en naturlig lekmiljö. Tender Leaf Toys grundades av  hantverkare och designers som ville använda sin erfarenhet, kunskap och kreativitet för att ta fram vackra leksaker som ger energi, kärlek och glädje till familjer. De har blivit belönade för sin strävan att upprätthålla etisk hög standard genom hela sin organisation.

Alla delar i tillverkningsprocessen är samlade på samma geografiska plats för att spara in på transporterna. Leksakerna är tillverkade av gummiträ och för varje träd som går åt i tillverkningen planterar Tender Leaf Toys ett nytt. Tender Leaf Toys tycker att det är viktigt att vi alla, oavsett storlek, tar vårt ansvar för en hållbar framtid och en vacker värld till våra barn.