EN GÅNG TILL - Pussel för de minsta - Var bor djuren? (10 pussel med 2 bitar)

  • 139 kr
  • 79 kr

Vem bor i det ihåliga trädet, och vem längtar till sin mjuka korg? Hjälp de små djuren att hitta hem! Fina pussel i kraftig kartong med fina bilder.

Denna vara är tyvärr slut. Genom att du trycker på knappen får jag veta att det finns ett intresse för produkten och kommer då genast försöka beställa hem fler exemplar. Om jag lyckas få tag på fler exemplar kommer jag kontakta dig så fort varan finns på hyllan igen. Givetvis binder du inte upp dig att köpa något och aviseringen är så klart helt kostnadsfri.

Allt gott!
Mr Humblebee

Dela

Fint pussel i mycket bra skick. Alla bitar finns i paketet. Mindre slitage på ett par av bitarna. Använt med stor försiktighet. Se skick från bild 4 och framåt.

_____________________________________________________________

Vem bor i det ihåliga trädet, och vem längtar till sin mjuka korg? Hjälp dom små djuren att hitta hem! Fina pussel i kraftig kartong med fina illustrationer. Temat här är djuren och var de bor. Kartongen innehåller 10 olika små pussel. Matcha rätt djur med rätt bo, eller matcha ihop med rätt färg. Tänk vilket fiffigt sätt att lära sig vad djuren heter och var de bor, samtidigt som du kan träna på färgerna! Innehåller 20 pusselbitar som passar ihop två och två. Kommer förpackade i en fin och färgglad låda.

Förpackningsstorlek: 18 x 12 x 6 cm

Från 2 år

Från Djeco

__________________

Djeco har vackra leksaker, pussel, pyssel och spel

Djeco är ett franskt familjeföretag som startade 1954. De har främst fokus på pedagogiska och kvalitativa leksaker, spel, pussel och pyssel.

Djeco har blivit världskända för sin fantastiska design och sina hållbara, giftfria och lärorika produkter.

Alla leksaker, spel och pussel är utformade för att främja fantasin och kreativiteten hos barn. Det är genomgående en hög kvalité på leksakerna vilket gör att de kan användas om och om igen och även gå i arv till nästa barn eller till och med till nästa generation.

Förpackningarna som de kommer i är alltid mycket fina och kan ligga fram även när de inte används.