Den vilda bebiresan

  • 89 kr

Läs den klassiska berättelsen om vilda bebin som ger sig ut på äventyr, allt skildrat på charmig vers med bedårande bilder till. En dag när allt är tyst och lit

Denna vara är tyvärr slut. Genom att du trycker på knappen ovan får jag veta att det finns ett intresse för produkten och kommer då genast försöka beställa hem fler exemplar. Om jag lyckas få tag på fler exemplar kommer jag kontakta dig så fort varan finns på hyllan igen. Givetvis binder du inte upp dig att köpa något och aviseringen är så klart helt kostnadsfri.

Allt gott!
Mr Humblebee

Läs den klassiska berättelsen om vilda bebin som ger sig ut på äventyr, allt skildrat på charmig vers med bedårande bilder till. En dag när allt är tyst och lite tråkigt får bebin lust att göra något bråkigt. Han tar en låda ur sin mammas skåp. Nu ska han ut och åka båt! Och herr Kanin och herr Giraff och lilla Vild får åka med på färden - de vill ju också se sig om i världen!

215 x 175 x 10 mm

_________________________________

Tyckt om boken:

"Den vilda bebin har följt mina barnbarn, som nu är i tonåren och vi minns härliga stunder med Bebin. Det är nu tid för deras småkusiner att få samma fina sagostunder."
Gunilla

"En sann klassiker. Poetisk berättelse om en vindlande fantasilek, med bilder som tillför mycket till berättelsen. Älskas både av barnen (2 och 4 år) och oss föräldrar."
Sofia