Vi måste bada!

  • 69 kr

En morgon vaknar Måns före alla andra. Först tar han sig själv lite mat. Sen vill han vara snäll och ge sin lillebror Linus frukost på sängen...

Denna vara är tyvärr slut. Genom att du trycker på knappen får jag veta att det finns ett intresse för produkten och kommer då genast försöka beställa hem fler exemplar. Om jag lyckas få tag på fler exemplar kommer jag kontakta dig så fort varan finns på hyllan igen. Givetvis binder du inte upp dig att köpa något och aviseringen är så klart helt kostnadsfri.

Allt gott!
Mr Humblebee

Dela

En morgon vaknar Måns före alla andra. Först tar han sig själv lite mat. Sen vill han vara snäll och ge sin lillebror Linus frukost på sängen... En riktigt rolig bok för de minsta barnen, som lockar fram skratt från hela familjen!

Cecilia Torudd har skapat två små bröder som spritter av livslust och uppfinningsrikedom. Man bara måste älska dem! Hon är en mästare på att i bild och text skapa en väl igenkänningsbar vardag med hela registret av små förtretligheter och stora katastrofer.
 _________________________________________________________________

Tyckt av de som läst:

"Härliga karaktärer och en blandning av kaos och hur det kan bli ibland med barn och väldigt roligt tecknat. Den som ritat figurerna får fram känslor och reaktioner väldigt tydligt."
Boknörd