Tomtar - Den klassiska vackra faktaboken om tomtens värld

  • 319 kr

Visste du att tomtar är sju gånger så starka som människor? Eller att tomtepar alltid får tvillingar? Nu får du chansen att lära dig allt.

Denna vara är tyvärr slut. Genom att du trycker på knappen får jag veta att det finns ett intresse för produkten och kommer då genast försöka beställa hem fler exemplar. Om jag lyckas få tag på fler exemplar kommer jag kontakta dig så fort varan finns på hyllan igen. Givetvis binder du inte upp dig att köpa något och aviseringen är så klart helt kostnadsfri.

Allt gott!
Mr Humblebee

Dela

Visste du att tomtar är sju gånger så starka som människor? Eller att tomtepar alltid får tvillingar? Nu får du chansen att lära dig allt du någonsin velat veta om dessa hemlighetsfulla små varelser som lever under jorden.
Tomtar är nämligen holländaren Wil Huygens vetenskapliga observation av tomtarnas kultur och levnadsvanor. Boken täcker allt från tomtars anatomi, utbildning och arkitektur till deras relationer till andra mytiska väsen, med verklighetstrogna illustrationer av Rien Poortvliet.
Boken blev en omedelbar klassiker när den gavs ut första gången och har sålt i över en miljon exemplar världen över. 

En klassisk, rikt illustrerad bok för stora som små.
I svensk översättning av Birgitta Dalgren.

WIL HUYGEN [1922-2009] var en nederländskt författare, född i Amersfoort. Huygen skrev under sin livstid flera uppskattade böcker om tomtar, men det är den första av dem, Tomtar, som har blivit en succé världen över och som här presenteras i en ny, påkostad presentutgåva.

____________________________________

Tyckt av de som läst

»Den här boken innehåller verkligen ALLT om tomtar. Är du lika fascinerad av tomtar som jag, så är det här boken för dig.« Betyg 4 av 5 - Emmas krypin

»Du som älskar julen och tomtar ska äga denna fantastiska och färgstarka bok.« Boktajm

»Underhållande och givande läsning och tittning för såväl vuxna som barn.« Betyg 5 av 5 - BTJ 

»Det här är boken med stort B om man älskar tomtar. Den är rikt illustrerad och passar såväl stora som små. En bok att ta fram år efter år och alltid hitta nya saker att förundras över.« Bokprataren

"Den finaste boken som finns skriven om Tomtar, ger nostalgitripp till filmen "Trolltyg i tomteskogen" Den är så vackert illustrerad och fint skriven. En bok för alla tomteälskare som jag och för dem som vill veta mer om tomten. En helt enkelt perfekt bok!"
Margareta N

"Det är en bok som gör att man får en helt ny syn på Tomten. Så fin med illustrationer och fakta. Bra bok för stora som små."
Marie E

"Intressant bok att läsa. Bra teckningar. Sist men inte minst mycket folklivstro av vad tomtar spelade för roll i dåtidens vardag, och gör kanske även i dag. Hur de levde i symbios med människor, men på sina villkor. En bok som sätter sprätt på fantasin - eller sanningen."
Bengt-Allan