Titta genom hålet - Är du där, lilla elefant?

79 kr

Var har den lilla elefanten gömt sig? Följ med in i djungeln och se om du kan hitta den?

Fint illustrerad bok med utskurna hål och mönster som gör att barnet kan låta fingrarna följa med i sagan.

Du tror att du ser den lilla elefanten men när du vänder på bladet visar det sig vara något helt annat. Var kan den lilla elefanten vara?

______________________

Tyckt om boken

"En elefantunge är borta och man får leta genom djungeln efter denna. I boken finns hål och bakom dem tycker man sig se olika kroppsdelar från elefanten, men när man vänder blad visar det sig tillhöra någon annan, t.ex gorillans öga. 
I slutet av boken hittar vi rätt och får se en fantastiskt mysig illustration och får läsa "Där är du ju! Du står bakom träden och gosar med din pappa."
Illustrationerna är genomgående väldigt färgglada och klara.
I boken finns massor av små detaljer att lägga märke till och bokprata om, även som vuxen upptäcker man nya saker när man läser om boken. I boken finns även fysiska nivåskillnader som uppmuntrar barnet att utforska boken genom att känna med finger.
Detta är en riktigt fin bok för de yngsta. Tyvärr tycker jag att det finns mycket undermålig barnlitteratur i åldern 0-3 år. Att det ibland verkar som att folk tror att det bara är att skriva några enkla ord på varje sida och man då skrivit en bra bok för de yngsta. När det i själva verket är en hel vetenskap kring vad som lockar små barn och vad som resulterar i bra och språkutvecklande böcker för de minsta. Men denna serien är kanonfin och även köpvärda i present.."
Barnboksfamiljen