Snart sover du - Ett års godnatt

  • 219 kr

Snart sover du av systrarna Haddy Njie och Lisa Aisato är en god natt-bok om årstiderna som sover och vaknar till liv.

Denna vara är tyvärr slut. Genom att du trycker på knappen får jag veta att det finns ett intresse för produkten och kommer då genast försöka beställa hem fler exemplar. Om jag lyckas få tag på fler exemplar kommer jag kontakta dig så fort varan finns på hyllan igen. Givetvis binder du inte upp dig att köpa något och aviseringen är så klart helt kostnadsfri.

Allt gott!
Mr Humblebee

Dela

Snart sover du av systrarna Haddy Njie och Lisa Aisato är en god natt-bok om årstiderna som sover och vaknar till liv. Texten på vers kopplar barnets sömn till årstiderna; till våren som sover om vintern, sommaren som sover om våren, hösten som sover om sommaren och vintern som sover om hösten. Minnen och upplevelser som kopplas till varje årstid och med vidunderligt vackra och stämningsfulla illustrationer. Poesi i ord och bild.

Snart sover du är en bok. Men texten kan också sjungas. Haddy och Lisa samlade sina vänner i alla åldrar att sjunga in boken och på www.snartsoverdu.no kan du höra resultatet. Du kan också ladda ned melodin utan sång för att göra din egen version. Sång, melodi och noter laddas ned helt gratis.


_________________________

Tyckt av de som läst:

”Är Haddy Njies och Lisa Asatos bilderbok årets vackraste? Ger associationer till de stora barnboksklassikerna.”
Dagbladet, Catherine Kröger

"Helt genialt från supersystrarna”
Gabriel Michael Vosgraff Moro, VG

"Mycket vacker bok med fantastiska bilder."
Elin

"Bedårande och fantasifulla bilder på varje uppslag, spännande att bläddra sida för sida för att följa årets växlingar. En bok för både små och stora människor"
Eva 

"Detta är en bok som på ett fantastiskt sätt skildrar året och dess årstider - men årets finaste illustrationerna. Den framförallt marknadsföras som en bok att läsa och sjunga innan det är dags att sova men mina tankar går mycket till arbete med barnlitteratur inom förskolan. Boken är väldigt vacker, såväl illustrationerna som är ett stort WOW men även texten som är poetisk och konstnärligt formulerad. Boken känns som en bra introduktion till poesi för förskolebarn. Då Skolverket rekommenderar att arbeta med litteratur av olika genren i förskolan så tänker jag att denna boken kan vara ett bra verktyg för detta. Extra roligt också att bokens text även har noter i slutet av boken så boken går att sjunga, denna melodi går även att ladda ner på bokens hemsida (http://snartsoverdu.no). I mina ögon är det ännu en anledning till att den passar bra inom förskola då ännu ett estetiskt uttryckssätt tillgängliggörs. Har man ett projekt kring årstider så är denna bok ett toppenbra komplement som uppmuntrar poesi och sång som en del i detta projekt. Finns intresse kanske man kan spinna vidare och även arbeta med att göra egen poesi med barnen i förskola/förskoleklass. När vi läste böckerna för barnen hemma tyckte dom att boken var småtråkig att läsa, men tänker att det är otroligt värdefullt att introducera till många olika slags litteratur. Inom förskolan så kräver boken en viss typ av förberedelse och introduktion innan man läser den. Det är en bok man ska arbeta kvalitativt med och inte en bok man rycker ut 5 min efter lunch och vill läsa snabbt. Barnlitteratur är värt att arbeta med djupare!"
Barnboksfamiljen

"Fantastisk både berättarglädje och otrolig illustrationskonst!"
Amanda

"Fantastisk bok som är en ren njutning att läsa och bläddra i. Texterna är också tonsatta, finns på Youtube, rekommenderas. Bilderna är helt sagolika, finaste bok jag läst för mina barnbarn!"
Lena

"Underbara bilder. Föll för bilderna i presentationen och insåg att hela boken höll hög klass bildmässigt. Lite tveksam till texterna som jag har svårt att placera åldersmässigt... men man kan ju läsa som man själv vill!"
Jojo