Simma lugnt mörten Maud

  • 129 kr

Det lurar många faror under vattenytan. Mörten Maud vill ut och upptäcka vad som finns utanför Mörtviken. Men Mauds mamma säger att Maud måste vara försiktig.

Denna vara är tyvärr slut. Genom att du trycker på knappen får jag veta att det finns ett intresse för produkten och kommer då genast försöka beställa hem fler exemplar. Om jag lyckas få tag på fler exemplar kommer jag kontakta dig så fort varan finns på hyllan igen. Givetvis binder du inte upp dig att köpa något och aviseringen är så klart helt kostnadsfri.

Allt gott!
Mr Humblebee

Dela

Det lurar många faror under vattenytan. Mörten Maud vill ut och upptäcka vad som finns utanför Mörtviken. Men Mauds mamma säger att Maud måste vara försiktig. Ingenting kul eller spännande får hon göra.
När Maud trots förmaningar ger sig ut på äventyr händer sånt som mamma och simskolefröken har varnat henne för. Men Maud klarar sig, både på egen hand och med hjälp av sina nyvunna vänner.

Staffan Gnosspelius belönades med Elsa Beskow-plaketten för sin debut Gå och bada Mister Räf, även den skriven av Augustvinnaren Stefan Casta.

 _________________________________________________________________

Tyckt av de som läst:

"Det krävs inga överord för att beskriva Gnosspelius bilder som fantastiska. Pigmenten är varsamt hanterade och riktigt lyser, behandlingen av färgen för att få till bubblor och känslan av liv i sjön träffsäker. Det här är färgmagi. Bilder så bra att man bara blir lycklig."
Åsa Warnqvist, Svenska Dagbladet


ABC-boken

149 kr