Pixi-böcker - (Fraktfritt) Många att välja bland

  • 19 kr

Här hittar du massor av pixiböcker som skickas till dig fraktfritt. Små böcker för barn som är lätta att ta med överallt. Perfekt som en liten present.


Alla varianter finns tyvärr inte kvar.

Om du vill titta på mina andra Pixi-böcker så finns de här

Här hittar du böckerna med Mumintrollet, Morris, Bojan, Bebbe, Stina, Snurran, Pelle Svanslös, Brillo, Bo, Askungen, Lillebror Berglund, Super-Charlie, Nejlika, Vem, Kurre, Sickan, Marie-Polis, Så funkar, Frisör Mjäll, Miso, Flora, Saga, Vilse-böckerna och många, många andra.

Pixi-blöcker är små underbara böcker som funnits i olika former ända sedan 1955! Idag görs ofta de stora böckerna om till pixiformatet efter några år. På så sätt får fler barn chans att njuta av de underbara berättelserna eftersom en liten pixibok är så mycket billigare än en vanlig stor bok.
En annan fördel med pixiböckerna är att de är så små och inte tar någon plats. Du kan lätt ta med dem på resan, till mormor eller till landet. Kanske får du till och med ta med dig tio pixiböcker eftersom du orkar bära alla böckerna själv!
Jag känner en liten flicka som har en stor korg med pixiböcker vid sin säng. Varje kväll får hon välja tre små pixiböcker som hennes föräldrar ska läsa för henne. Flera av böckerna kommer från hennes egen mammas barnhem, där de låg i stor korg bredvid sängen...
Små kvalitetsböcker som inte kostar en förmögenhet och som håller i flera generationer. Det gör mig lycklig!
Allt gott!
Mr Humblebee

Här kan du välja att köpa enstaka pixiböcker eller flera stycken. Valet är ditt!