Nu ska här bli andra bullar

  • 99 kr

Det börjar mysigt när Nina 5 år och hennes mamma ska baka, men snart blir allt katastrof. Det är tur att morfar finns! Nina och katten Korven är tillsammans.

Denna vara är tyvärr slut. Genom att du trycker på knappen får jag veta att det finns ett intresse för produkten och kommer då genast försöka beställa hem fler exemplar. Om jag lyckas få tag på fler exemplar kommer jag kontakta dig så fort varan finns på hyllan igen. Givetvis binder du inte upp dig att köpa något och aviseringen är så klart helt kostnadsfri.

Allt gott!
Mr Humblebee

Dela

Det börjar mysigt när Nina 5 år och hennes mamma ska baka, men snart blir allt katastrof. Det är tur att morfar finns! Nina och katten Korven är tillsammans med honom hela dagen och det som började med brända limpor slutar bra med helt andra bullar!

Den älskade bilderboksskaparen Gunilla Hansson tecknar varma fina vardagsmiljöer med en härlig 70-tals känsla. Ett måste för alla nostalgiker!

___________________________________________________-

Tyckt av de som läst:

"Det här var en av mina favoriter på 70-talet. Jag älskade hur hon byggde ett fint hus till Katten Korven och det var så konstigt att morfar inte bara ville ha tända ljus, för han ville se vad han äter :-)"
Kristin