MiniPixi-böcker - Många att välja bland (Fjäderlätt=Fraktfritt)

  • 15 kr

Här är extra små böcker, så kallade MiniPixi.Pixi-blöcker är små underbara böcker som funnits i olika former ända sedan 1955! Skickas fraktfritt till dig!

Denna vara är tyvärr slut. Genom att du trycker på knappen ovan får jag veta att det finns ett intresse för produkten och kommer då genast försöka beställa hem fler exemplar. Om jag lyckas få tag på fler exemplar kommer jag kontakta dig så fort varan finns på hyllan igen. Givetvis binder du inte upp dig att köpa något och aviseringen är så klart helt kostnadsfri.

Allt gott!
Mr Humblebee

Många är slut, en sort finns var.

Här är extra små Pixi-böcker, så kallade MiniPixi.

Pixi-blöcker är små underbara böcker som funnits i olika former ända sedan 1955! Idag görs ofta de stora böckerna om till pixiformatet efter några år. På så sätt får fler barn chans att njuta av de underbara berättelserna eftersom en liten pixibok är så mycket billigare än en vanlig stor bok.

Här finns nu MiniPixi som är  ungefär en fjärdedel så stor som en pixibok. Jättegulligt och perfekt vid förvaring. Om dockorna ska läsa en egen bok passar en MiniPixi alldeles utmärkt i storlek.

Eftersom de är så små och lätta kan du ta med dig MASSOR av böcker i din ryggsäck och ändå orka bära allt själv!

Jag känner en liten flicka som har en stor korg med pixiböcker och MiniPixiböcker vid sin säng. Varje kväll får hon välja tre små pixiböcker som hennes föräldrar ska läsa för henne. Flera av böckerna kommer från hennes egen mammas barndomshem, där de låg i en stor korg bredvid sängen...
Små kvalitetsböcker som inte kostar en förmögenhet och som håller i flera generationer. Det gör mig lycklig!
Allt gott!
Mr Humblebee

Här kan du välja att köpa enstaka MiniPixiböcker eller flera stycken. Valet är ditt!