Mamman & den vilda bebin

  • 89 kr

Bebins framfart är värre än det mesta. Det värsta är att han gömmer sig för mamman hela tiden. Fast då och då hittar hon honom. Lite puss och kram och sen iväg

Denna vara är tyvärr slut. Genom att du trycker på knappen får jag veta att det finns ett intresse för produkten och kommer då genast försöka beställa hem fler exemplar. Om jag lyckas få tag på fler exemplar kommer jag kontakta dig så fort varan finns på hyllan igen. Givetvis binder du inte upp dig att köpa något och aviseringen är så klart helt kostnadsfri.

Allt gott!
Mr Humblebee

Bebins framfart är värre än det mesta. Det värsta är att han gömmer sig för mamman hela tiden. Fast då och då hittar hon honom. Lite puss och kram och sen iväg på nya farligheter.
En oumbärlig bok för alla som är, har eller har varit bebisar!

Storlek: 215 x 175 x 10 mm

_________________________________

Tyckt om boken:

"En alldeles underbart kärleksfull bok om den tålmodiga mamman och den envist vilda babyn. En "måste ha" bok för alla barn och föräldrar!"
Tessie

"Jag köpte den här boken till mina barn när de var små. Nu är ser mitt barnbarn som fått den. En fantastisk bok på rim som håller."
Anne

"Den här boken läste jag för mina pojkar när dom var små. Kväll efter kväll...dom tröttnade aldrig på den! Nu ska jag börja läsa den för mitt barnbarn LO! :)"
BettanBoop

"Hihi...precis så här känner jag det ibland, härliga illustrationer och flytande text. Lagom lång för kvällssagan nu när sonen är 14 månader. Börjar osa klassiker lång väg om denna bok och jag tycker verkligen att den ska finnas i en barnbokhylla!."
Ulrika

"En fantastisk berättelse som jag läste för mina tre barn om och om igen för sådär 25 år sedan. Den förenar vardagens små äventyr med vanliga föräldrakänslor som lätt kan kännas igen. Både det lilla barnet och föräldern får gemensamma upplevelser förmedlade med mycken värme och humor. Jag och mina barn bär denna berättelse i våra hjärtan, fortfarande efter alla år. En måste klassiker att njuta!!!"
Ingrid